Wednesday, June 15, 2011

Dnevni Horoskop za 15.06.2011.



ovan (21. 3. - 20. 4.)

Na poslovnom planu ciljevi su vam mnogo jasniji i konkretniji. Ako se malo više angažujete, imaćete uspeha. Što se finansija tiče, vrlo brzo će doći do trajnije stabilnosti. Zdravlje bolje.

bik (21. 4. - 21. 5.)

Iako niste glavni na poslu, vaša pozicija je važna i sigurna. Novac trošite na druge. U porodici nema problema, samo ne slušate jedni druge. Emocije nestalne, brzo gubite interesovanje.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Pričate o planovima više nego što bi trebalo. Potrebno je da se više usredsredite na određenu stvar, a ne da površno pristupate poslu. Finansije promenljive, to utiče na odnos s partnerom.

rak (22. 6. - 22. 7.)

Na poslu je relativno dobro, ali biće još bolje. Moguć je manji trošak. Partner je izašao iz perioda zbunjenosti, pa će sada njegove namere biti jasnije. Ako ste slobodni, bliži se pravo vreme.

lav (22. 6. - 23. 8.)

Trudite se da svuda stignete na vreme i da se vidite sa svima koji su bitni za posao, ali vam dosta toga zavisi samo od jedne osobe. Povoljan dan da ukoliko želite poradite na proširenju porodice.

devica (24. 8. - 23. 9.)

Posao polako počinjete da zanemarujete i da se okrećete drugim stvarima. Finansije promenljive. U porodici dobro, samo ne znate kom roditelju da se priklonite kada ne misle isto.

vaga (24. 9. - 23. 10.)

Čini se da ste zasad otplatili sve dugove kada je emotivni život u pitanju. Sada je potpuno realno očekivanje da sa osobom koju ste skoro upoznali ostvarite ozbiljniju vezu. Zdravlje dobro.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Na polju finansija, imate mali problem zbog duga koji treba da vratite. Malo lošija komunikacija. Naglašena ljubomora, obuzdajte strasti i preteranu posesivnost. Zdravlje bolje.

strelac (23. 11. - 21. 12.)

Na poslu sa pojedinima niste uspostavili dobru komunikaciju. Uskoro će doći do finansijske stabilizacije. U porodici stabilno. U ljubavi promenljivo. Neko vas puno privlači, nesigurni ste.

jarac (21. 12. - 21. 1.)

Na poslu dobro. Finansijska situacija solidna. U porodici promenljivo raspoloženje. Dopada vam se neko s kim radite i teško uspevate da se obuzdate. Ako ste u braku, malo nestabilnije.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Emocije vas remete u poslu i utiču na kvalitet vašeg rada. Pomalo ste bili zbunjeni, ali sada tačno znate koga želite posebno da osvojite. Ako ste u braku, partner vam zamera što često izlazite.

ribe (20. 2. - 20. 3.)

Možete očekivati manje komplikacije na poslu, posebno ako posao obavljate blizu kuće. Relacija između prijatelja i emotivnog života pomalo je čudna. U porodici nije sjajno.

No comments:

Post a Comment