Tuesday, June 14, 2011

Dnevni Horoskop 14.06.2011.



ovan (21. 3. - 20. 4.)

Posao vam najviše zavisi od raznih susreta i razgovora.Finansije solidne.Od prijatelja stižu lepe vesti.U ljubavi je promenljivo.Sve se svodi na razgovore,a strast kao da je utihnula.Zdravlje osetljivo.

bik (21. 4. - 21. 5.)

Dan je za udvaranje i flertovanje.Poslom nećete biti opterećeni već ćete želeti da se što više zabavite.U svakom slučaju,biće vam ludo i nezaboravno.U porodici dobra atmosfera.Zdravlje stabilno.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Na poslovno-finansijskom planu nema promena.Moguć slučajan susret sa prijateljem.Zaboravićete na vreme pa budite spremni da kasnije istrpite kritike od strane partnera.Zdravlje solidno.

rak (22. 6. - 22. 7.)

Osećate se mnogo bolje.Zračite optimizmom što doprinosi dobroj atmosferi na poslu.Dobićete dobru poslovnu ponudu,ali nemojte žuriti sa odlukom.U ljubavi suviše razmišljate.

lav (22. 6. - 23. 8.)

Tenzija na poslu će da potraje još par dana pa je bolje da se orijentišete na druge stvari.Finansije promenljive.Poziv iz inostranstva će vas obradovati.Na emotivnom planu stabilno.

devica (24. 8. - 23. 9.)

Nervoza prolazi pa ćete danas biti bolje volje.Moguć je manji trošak.Porodične okolnosti su dobre,ali je ovaj period takođe obeležen promenama pa nemojte da se iznenadite.Dobro zdravlje.

vaga (24. 9. - 23. 10.)

Na poslu je malo lošija komunikacija sa ženama.Razloga za brigu nema,sutra će već biti kao po starom.Na emotivnom planu ste zadovoljni i još mislite o jučerašnjem susretu.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)

Povedite računa na poslu.Odnos sa nadređenima zapada u krizu.Neočekivan manji priliv novca.U ljubavi malo stabilnije.Zdravstveno još uvek niste baš najbolje pa se više odmarajte.

strelac (23. 11. - 21. 12.)

Situaciju na poslu niste raščistili.Sve će se uskoro nekako srediti,ali neće biti kao pre.Na to budite spremni da ne bi bilo razočaranja.Emocije su posebno naglašene.Priželjkujete ponovni susret.

jarac (21. 12. - 21. 1.)

Iako ćete biti osetljivi,očekuje vas povoljan dan.Na poslu vam je pozicija sve stabilnija.U porodici povoljne vesti koje se tiču novca na koji su svi zaboravili.Partner nije zadovoljan.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)

Sa ženskom osobom koja vam je prijatelj,ali i sa kojom radite,dolazi do malog razilaženja u stavovima.Priželjkujete odlazak na odmor,ali postoje prepreke.Moraćete da se strpite.Zdavlje dobro.

ribe (20. 2. - 20. 3.)

Neočekivano ćete uspeti da sklopite posao od kojeg ćete odmah i profitirati.U porodici je relativno sve dobro,ali ujedno i napeto.Ako ste u vezi,problem je što ste retko sami sa partnerom.

No comments:

Post a Comment